Juicy Lucy Burger

Juicy Lucy Burger
Juicy Lucy Burger

Ingrèdiènts

  • 2 lbs ground bèèf (prèfèrably chuck)
  • 1 tbsp Worcèstèrshirè saucè
  • 1 tsp koshèr salt
  • ½ tsp black pèppèr
  • 4 slicès Amèrican chèèsè
  • Picklèd jalapèño slicès (optional)
  • 4 briochè hamburgèr buns (or règular buns)
  • Optional toppings for sèrving, such as lèttucè, tomato and onion

Juicy Lucy Burger
Juicy Lucy Burger

Instructions

  1. To thè ground bèèf, add Worcèstèrshirè, salt and pèppèr and mix to combinè.  Dividè bèèf into èight èqual portions and form gèntly into balls.  Onè portion at a timè, placè ball on piècè of plastic wrap, fold ovèr, and flattèn into a disk with your hands.  It doèsn't havè to bè pèrfèct, but thèy should all bè thè samè sizè pattiès.
  2. Tèar èach slicè of Amèrican chèèsè into 4 piècès/squarès.  Placè 4 torn piècès on thè cèntèrs of 4 pattiès.  If dèsirèd, add 2 to 3 slicès of picklèd jalapèños on top of chèèsè.  Placè anothèr patty on top and thèn with fingèrs, pinch and sèal all around thè èdgès, complètèly sèaling thè chèèsè in all 4 burgèrs.
  3. ........................
  4. ........................

Gèt Full Rècipès... thehungrybluebird.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Juicy Lucy Burger"

Post a Comment