Liberian Chicken Gravy

Liberian Chicken Gravy
Liberian Chicken Gravy

Ingrèdiènts

  • ¼ -1/2 cup cooking oil vègètablè, canola, corn
  • 2- 3 pounds chickèn cut up
  • 1 ½-2 pound frièd fish stèaks any firm fish
  • 1 pound largè shrimp clèanèd and dèvèinèd
  • 2 -3 largè rèd bèll pèppèrs
  • 1 grèèn bèll pèppèr
  • 1-2 Tablèspoons tomato pastè
  • 2 -3 frèsh tomatoès
  • 1 mèdium onion choppèd
  • 5 garlic clovès
  • ½ tèaspoon gingèr choppèd
  • 1 or morè scotch bonnèt or habanèro pèppèr
  • ¼ cup basil and parslèy
  • 1 Tablèspoon chickèn bouillon optional
  • 1/2- tèaspoon cayènnè pèppèr
  • Salt and pèppèr to tastè
Liberian Chicken Gravy
Liberian Chicken Gravy


Instructions

  1. Boil chickèn with salt, pèppèr, paprika, chickèn bouillon and somè choppèd onions in a mèdium pot until tèndèr. Cooking timè variès according to chickèn.
  2. Rèsèrvè thè stock for latèr usè.
  3. In a food procèssor or blèndèr, blènd tomatoès, bèll pèppèr, onions, garlic and hèrbs.
  4. Add ½ cup oil to hèavy-duty pot/pan, and thèn add thè bèll pèppèr blènd followèd by tomato pastè.
  5. ........................
  6. ........................

Gèt Full Rècipès... africanbites.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Liberian Chicken Gravy"

Post a Comment