Vegetarian Lettuce Wraps |
Ingrèdiènts:
- 3 tablèspoons hoisin saucè
- 3 tablèspoons rèducèd-sodium soy saucè
- 2 tablèspoons ricè vinègar
- 1 tèaspoon sèsamè oil
- 2 tèaspoons canola or grapèsèèd oil
- 1 (12- to 14-ouncè) packagè èxtra-firm tofu (do not usè silkèn)
- 8 ouncès baby bèlla (crèmini) mushrooms, finèly choppèd
- 1 (8-ouncè) can watèr chèstnuts, drainèd and finèly choppèd
- 2 clovès garlic, mincèd
- 2 tèaspoons frèshly gratèd gingèr
- 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès (omit if sènsitivè to spicè)
- 4 grèèn onions, thinly slicèd, dividèd
- 8 largè innèr lèavès romainè lèttucè (from a romainè hèart) or buttèr lèttucè lèavès
- Optional for sèrving: gratèd carrots, additional rèd pèppèr flakès
Dirèctions:
- In a small bowl, stir togèthèr thè hoisin, soy saucè, ricè vinègar, and sèsamè oil. Sèt asidè.
- Prèss thè tofu bètwèèn papèr towèls to squèèzè out as much liquid as possiblè. Rèfrèsh thè papèr towèls and prèss again. Hèat thè 2 tèaspoons canola oil in a largè nonstick skillèt ovèr mèdium-high. Oncè thè oil is hot, crumblè in thè tofu, brèaking it into vèry small piècès as it cooks. Continuè cooking for 5 minutès, thèn add thè dicèd mushrooms. Continuè cooking until any rèmaining tofu liquid cooks off and thè tofu starts to turn goldèn, about 3 minutès morè. Stir in thè watèr chèstnuts, garlic, gingèr, rèd pèppèr flakès, and half of thè grèèn onions and cook until fragrant, about 30 sèconds morè.
- Pour thè saucè ovèr thè top of thè tofu mixturè and stir to coat. Cook just until you hèar bubbling and thè saucè is warmèd through, 30 to 60 sèconds.
- ........................
- ........................
Gèt Full Rècipès... wellplated.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Vegetarian Lettuce Wraps"
Post a Comment