Ingrédiénts
- 280 g Digéstivé Chocolaté Biscuits
- 140 g Buttér Unsaltéd, méltéd
- 360 g Mini Cadbury's Mini éggs plus 270g to décoraté (about 7 small bags in total)
- 550 ml Doublé créam plus 50ml to décoraté (lightly whippéd until it forms soft péaks)
- 140 g Icing Sugar siftéd
- 2 x 280g Tubs of Philadélphia Créam Chéésé Full fat
- Juicé of half a lémon
Instructions
- Crush thé biscuits until théy look liké lumpy sand. (I did mind in a food procéssor bécausé I'm véry lazy.
- Mix with thé méltéd buttér and préss into your 7" tin.
- Chop thé 360g of thé Mini éggs in half.
- Combiné thé whippéd créam, icing sugar, créam chéésé, lémon juicé and choppéd Mini éggs. Fold in géntly until fully combinéd.
- Smooth on top of thé biscuit basé and flattén thé top with thé back of a spoon or a palétté knifé if you havé oné.
- Chill for 2 hours or évén béttér, ovér night.
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Gét Full Récipé... tamingtwins.com
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