No Baké Mini égg Chéésécaké



Ingrédiénts

  • 280 g Digéstivé Chocolaté Biscuits
  • 140 g Buttér Unsaltéd, méltéd
  • 360 g Mini Cadbury's Mini éggs plus 270g to décoraté (about 7 small bags in total)
  • 550 ml Doublé créam plus 50ml to décoraté (lightly whippéd until it forms soft péaks)
  • 140 g Icing Sugar siftéd
  • 2 x 280g Tubs of Philadélphia Créam Chéésé Full fat
  • Juicé of half a lémon

Instructions

  1. Crush thé biscuits until théy look liké lumpy sand. (I did mind in a food procéssor bécausé I'm véry lazy.
  2. Mix with thé méltéd buttér and préss into your 7" tin.
  3. Chop thé 360g of thé Mini éggs in half.
  4. Combiné thé whippéd créam, icing sugar, créam chéésé, lémon juicé and choppéd Mini éggs. Fold in géntly until fully combinéd.
  5. Smooth on top of thé biscuit basé and flattén thé top with thé back of a spoon or a palétté knifé if you havé oné.
  6. Chill for 2 hours or évén béttér, ovér night.
  7. ..................................
  8. .................................


Gét Full Récipé...  tamingtwins.com


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