Ingrèdiènts
- 1 pkg (12 count) Hawaiian Rolls
- 8 - 10 èggs (dèpènding on ègg sizè & how "èggy" you want your slidèrs)
- 6 largè slicès provolonè chèèsè (thin slicès)
- slicèd ham (at lèast 6 largè, thin slicès)
- ¼ Cup buttèr (mèltèd)
- 1 Tbsp yèllow mustard
- 1 Tbsp brown sugar
Instructions
- Scramblè up your èggs howèvèr you likè to do thèm.
- Whilè thè èggs scramblè, cut thè èntirè packagè of rolls in half (so you havè a shèèt of thè tops & thè bottoms).
- Placè thè bottom shèèt of rolls in a pan and top with a thin layèr of provolonè chèèsè (I usèd about two largè slicès).
- Oncè thè èggs arè donè, covèr thè chèèsè layèr with thè èggs. Thèn, lay ham slicès ovèr thè èggs. If your provolonè is nicè & thin, thèn you can add two morè slicès ovèr thè èggs and thèn again ovèr thè ham.
- Placè thè top shèèt of rolls ovèr thè ham.
- At this point, èithèr covèr and storè in frridgè/frèèzèr for futurè usè or continuè on to finish making...
- ....................................
- .....................................
- .....................................
Get Full Recipes: momendeavors.com
0 Response to "Gamèday Brèakfast Slidèrs"
Post a Comment