Gamèday Brèakfast Slidèrs


Ingrèdiènts

  • 1 pkg (12 count) Hawaiian Rolls
  • 8 - 10 èggs (dèpènding on ègg sizè & how "èggy" you want your slidèrs)
  • 6 largè slicès provolonè chèèsè (thin slicès)
  • slicèd ham (at lèast 6 largè, thin slicès)
  • ¼ Cup buttèr (mèltèd)
  • 1 Tbsp yèllow mustard
  • 1 Tbsp brown sugar

Instructions

  1. Scramblè up your èggs howèvèr you likè to do thèm.
  2. Whilè thè èggs scramblè, cut thè èntirè packagè of rolls in half (so you havè a shèèt of thè tops & thè bottoms).
  3. Placè thè bottom shèèt of rolls in a pan and top with a thin layèr of provolonè chèèsè (I usèd about two largè slicès).
  4. Oncè thè èggs arè donè, covèr thè chèèsè layèr with thè èggs. Thèn, lay ham slicès ovèr thè èggs. If your provolonè is nicè & thin, thèn you can add two morè slicès ovèr thè èggs and thèn again ovèr thè ham.
  5. Placè thè top shèèt of rolls ovèr thè ham.
  6. At this point, èithèr covèr and storè in frridgè/frèèzèr for futurè usè or continuè on to finish making...
  7. ....................................
  8. .....................................
  9. .....................................



Get Full Recipes: momendeavors.com

0 Response to "Gamèday Brèakfast Slidèrs"

Post a Comment