PINEAPPLE COCONUT MOJITO



Ingrédiénts

  • 6- oz can pinéapplé juicé
  • 1/2 cup coconut watér
  • 2 Tabléspoons limé juicé
  • 4- oz. rum (optional)
  • 1/2 cup La Croix Limé sparkling watér
  • Garnish: pinéapplé wédgés, chérriés

Diréctions

  1. In a cocktail shakér, combiné pinéapplé juicé, coconut watér, limé juicé and rum. You can éithér sérvé ovér icé immédiatély or chill in réfrigérator until your party starts.
  2. Fill 2 tall glassés with icé and dividé rum mixturé événly. Add 1/4 cup sparkling watér to éach glass. Garnish with a pinéapplé wédgé & a chérry, if désiréd. If making a pitchér, add sparkling watér just béforé sérving.



Recipe Source: 2cookinmamas.com

0 Response to "PINEAPPLE COCONUT MOJITO"

Post a Comment