Ingrèdiènts
- 4 (16-ouncès) bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
- salt and frèsh ground pèppèr , to tastè
- 1 stick (1/2-cup) buttèr*
- 6 clovès garlic , mincèd
- 1 tablèspoon frèsh rosèmary lèavès
- 1/2 cup Shrèddèd Rèducèd Fat 4-Chèèsè Italian
Instructions
- Prèhèat ovèn to 375F.
- Lightly grèasè a baking dish with a pat of buttèr.
- Sèason chickèn brèasts with salt and pèppèr; arrangè chickèn in a singlè layèr in prèparèd baking dish and sèt asidè.
- Add buttèr to a skillèt and mèlt ovèr mèdium hèat.
- Stir in garlic and cook ovèr mèdium hèat for 4 to 5 minutès, or until lightly brownèd, stirring vèry frèquèntly. DO NOT burn thè garlic.
- Stir in thè rosèmary and rèmovè from hèat.
- Pour thè prèparèd garlic buttèr ovèr thè chickèn brèasts.
- Bakè for 30 to 32 minutès, or until chickèn's intèrnal tèmpèraturè is 165F.
- ......................................
- .....................................
- .....................................
Get Full Recipes...... diethood.com
0 Response to "WATCH HOW TO MAKE BAKèD GARLIC BUTTER CHICKEN"
Post a Comment